Beleef het sieraad 3 November 2018

Zaterdag 3 november a.s. open dag  “BELEEF HET SIERAAD”

Op zaterdag 3 november 2018 vindt voor de vierde keer de jaarlijkse open dag van de Goud- en Zilverbranche “Beleef Het Sieraad” plaats.

Sieraden en horloges staan dan in de spotlights, want meer dan 200 Nederlandse juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers stellen die dag hun winkels en ateliers open voor het publiek.

Alle facetten van het ambacht worden tijdens de open dag Beleef Het Sieraad getoond door de deelnemende bedrijven uit de sieraden- en horlogebranche. Ook kunnen bezoekers terecht met vragen als: wat bepaalt de kwaliteit van diamant, is dit horloge echt of namaak, hoe worden goud en zilver omgetoverd tot een sieraad? De juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers geven deskundig antwoord.

De ervaring leert dat het publiek veel belangstelling toont voor deze kans om meer te weten te komen over de vakkundige wereld achter de schittering van juwelen en horloges. De bezoekers kunnen op deze dag deelnemen aan speciale activiteiten, georganiseerd door de ondernemers. Daarnaast zijn er verschillende acties en aanbiedingen.

Meer informatie over deze dag en deelnemende bedrijven is te vinden op www.beleefhetsieraad.nl.

Birgit Doesborg zal die dag gratis sieraden schoonmaken en of polijsten en cursisten geven een demonstratie edelsmeden.

Kom kijken en Beleef Het Sieraad bij Doesdesign.nl