Bezichtigen van Doesdesign sieraden

De meeste sieraden op deze site zijn verkocht. Birgit Doesborg werkt voornamelijk in opdracht voor de klant en heeft maar een beperkt aantal sieraden in haar bezit. Zou u deze sieraden graag in haar atelier willen bezichtigen of wilt u in opdracht een nieuw sieraad of trouwringen laten ontwerpen, maak dan eerst een afspraak via de contactpagina. Na aanleiding van uw bezoek ontvangt u per mail een offerte van het sieraad en mag u bepalen of u akkoord gaat met de prijs. De prijzen op de website zijn een indicatie van de kosten en zijn afhankelijk van ringmaat, edelmetaal koers zie https://www.goudstandaard.com/koersgrafiek, metaalcombinatie, patronen en breedte van ring.

Alle sieraden en trouwringen zijn handgesmeed en worden voor u persoonlijk gemaakt, deze unieke sieraden zullen nooit exact nagemaakt kunnen worden. Bij scheiding of andere zaken kunnen de ringen terug genomen worden en ontvangt u alleen de waarde van het goudgewicht terug. Ook heeft u recht op levenslange garantie voor het opknappen van de ringen na slijtage.
Birgit gebruikt voornamelijk 18kt. geelgoud in het Mokume-gane vanwege de kleur en smeedbaarheid van het materiaal.

Een paar keer per jaar organiseert Birgit een expositie van haar sieraden en objecten, zie hiervoor het nieuwsbericht onderaan deze pagina of volg haar op Facebook.com/Doesdesign.nl/ om op de hoogte te blijven van haar evenementen.