Bezichtigen van Doesdesign sieraden

Doesdesign maakt gelimiteerde luxe producten, vaak maar eenmalig. Het zijn kleine verzamelobjecten waar veel tijd en handwerk in is gestoken. Deze unieke sieraden zijn een goede investering voor de toekomst. De meeste sieraden op deze website zijn verkocht, maar mocht u toch verliefd raken op een van haar producten dan is er de mogelijkheid om het sierraad nogmaals te maken. Birgit Doesborg werkt voornamelijk in opdracht voor de klant en heeft maar een beperkt aantal sieraden in haar bezit. Zou u deze sieraden graag in haar atelier willen bezichtigen of wilt u in opdracht een nieuw sieraad of trouwringen laten ontwerpen, maak dan eerst een afspraak via de contactpagina.

Voordat ik aan een ontwerp begin, moet u een paar dingen weten:
; Het ontwerp zal in de sfeer zijn van de ontwerpen op mijn website,
; Om een goed ontwerp te kunnen maken moet ik uw budget weten,
; Ik kan een sieraad maken van uw (oude) goud, dit is echter véél meer werk dan van nieuw (kant en klaar) goud.
Laat dit daarom alleen doen als de emotie belangrijk is, want uw nieuwe sieraad zal niet goedkoper worden als u uw eigen goud aanlevert.

Na aanleiding van uw bezoek ontvangt u per mail een offerte van het sieraad en mag u bepalen of u akkoord gaat met de prijs. De prijzen op de website zijn een indicatie van de kosten en zijn afhankelijk van ringmaat, edelmetaal koers zie https://www.goudstandaard.com/koersgrafiek, metaalcombinatie, patronen en breedte van ring.

Alle sieraden en trouwringen zijn handgesmeed en worden voor u persoonlijk gemaakt, deze unieke sieraden zullen nooit exact nagemaakt kunnen worden. Bij scheiding of andere zaken kunnen de ringen terug genomen worden en ontvangt u alleen de waarde van het goudgewicht terug. Ook heeft u recht op levenslange garantie voor het opknappen van de ringen na slijtage.
Birgit gebruikt voornamelijk 18kt. geelgoud in het Mokume-gane vanwege de kleur en smeedbaarheid van het materiaal.

Een paar keer per jaar organiseert Birgit een expositie van haar sieraden en objecten, zie hiervoor het nieuwsbericht onderaan deze pagina of volg haar op Facebook.com/Doesdesign.nl/ om op de hoogte te blijven van haar evenementen.