Colliers & hangers

Originele colliers, hangers en broches in verschillende vormen, handgemaakt van edelmetalen met als specialiteit Mokume-gane.

Vissen hanger

Als een vis in het water, zo voel ik mij vaak, mijn plek in mijn atelier op mijn gemak, muziekje erbij, maak ik mij geen zorgen, werk ik met mijn handen en hoef ik niet te denken aan morgen ;)

Hanger 'When the earth bursts'

Deze hanger is gemaakt van Mokume-gane met 18kt. geelgoud, zilver, roodgoud met in het midden een ruwe diamant. De hanger kan op verschillende manieren gedragen worden, zie foto's.

Keltische hanger

Hanger in de vorm van een keltische knoop gemaakt van zilver en Mokume-gane met shakudo.

Choker 14kt.goud met Mokume-gane

14 karaats gouden choker bestaande uit verschillende soorten schakels, in het midden een bloemzetting met mokume-gane en een peridoot.

Back to the roots

Back to the roots is een bijzondere hanger met als afbeelding een boom met wortels, gemaakt van zilver, palladium en 14kt. roodgoud. Door etsen met een zuur ontstaat er een reliëf in de structuur van de hanger.

Hanger- SjamaanZon

Heren hanger gemaakt van Mokume-gane (zilver en shakudo). Geinspireerd door een Sami tekening van de zon. Volgens de Sámi-mythologie heeft alles, de aarde, het licht, de ruimte, een ziel.

Pagina's