Palladium

Hanger " Tinkelbell"

Planten kunnen horen, bloemen gaan mechanisch trillen als reactie op geluiden, wat een mechanisme suggereert waarbij de bloem dient als het auditieve sensorische orgaan van de plant.

Trouwringen Mokume-gane

Mokume-gane Trouwringen gemaakt met een bijzondere edelmetaal combinatie van 18 kt. geelgoud, 950 Palladium, puur zilver en 14 kt.roodgoud. De ringen kosten 2200,00 per stuk.

Hanger "Green heart"

Deze hanger is gemaakt van Mokume-gane met materiaal: zilver en palladium met een donker groene tourmalijn. Hierbij horen ook een paar prachtige manchetknopen

Armband "Stardust"

Mokume-gane armband gemaakt uit 17 lagen 18kt. geelgoud, palladium en zilver. Breedte 20mm

De armband heet 'Stardust' vanwege het patroon en de dure metaalcombinatie die hiervoor gebruikt is. Palladium is in de laatste jaren giga gestegen en is zelfs duurder dan Goud en Platina.

Toermalijn met Maansteen

Een klant had ooit Mokume-gane trouwringen gekocht bij mij. Nu is zijn vrouw helaas gestorven, haar lieveling steen, groene Tourmalijn, wilde hij graag naast zijn Maansteen los, maar toch samen. Dus heb ik ze samengevoegd tot een ring, een gedenkring.

Zegelringen met Mokume-gane

Zegelringen van massief zilver of goud zijn unieke handgemaakte ringen. Materiaal: Mokume-gane met palladium, 14kt roodgoud en zilver. De zegel is van Mokume-gane en men kan naar wens een gravure in laten plaatsen. Prijzen zijn afhankelijk van welk edelmetaal men kiest.

Pagina's