Colliers & hangers

Originele colliers, hangers en broches in verschillende vormen, handgemaakt van edelmetalen met als specialiteit Mokume-gane.

Hanger " Tinkelbell"

Planten kunnen horen, bloemen gaan mechanisch trillen als reactie op geluiden, wat een mechanisme suggereert waarbij de bloem dient als het auditieve sensorische orgaan van de plant.

Art-nouveau collier

Dit collier is gemaakt van Mokume-gane met vierkleuren edelmetaal, 14kt palladium witgoud, 18kt. geelgoud, 14kt. roodgoud en zilver. In het midden zit een carneool edelsteen. Een carneool  aardt en verankert in de huidige werkelijkheid. Hij kalmeert woede en verbant emotionele negativiteit.

Spirituele zilveren hanger met Herkimer diamant

Een zilveren hanger met uitgezaagd Anonymous masker, de hanger is gevuld met hars waar eventueel de as van een dierbare in verwerkt kan worden. Boven in de hanger zitten 5 ruwe bergkristallen ook wel eens Herkimer diamanten genoemd.

Aardpeer hanger

Een zeer doeltreffende zeebom voor Poetin die een oorlog begint met Oekraine. Of is het een hanger in de vorm van een zeepeer, aardpeer. Je kunt hem voor beide doeleindes gebruiken.

Vissen hanger

Als een vis in het water, zo voel ik mij vaak, mijn plek in mijn atelier op mijn gemak, muziekje erbij, maak ik mij geen zorgen, werk ik met mijn handen en hoef ik niet te denken aan morgen ;)

Hanger 'When the earth bursts'

Deze hanger is gemaakt van Mokume-gane met 18kt. geelgoud, zilver, roodgoud met in het midden een ruwe diamant. De hanger kan op verschillende manieren gedragen worden, zie foto's.

Triquetra hanger

Een keltische knoop stamt af van de Triquetra. Het symbool van drie in elkaar grijpende cirkels is al teruggevonden op 5000 jaar oude indiaanse religieuze beelden.

Choker 14kt.goud met Mokume-gane

14 karaats gouden choker bestaande uit verschillende soorten schakels, in het midden een bloemzetting met mokume-gane en een peridoot.

Pagina's