2020

Tijdens de Corona lockdown besteed ik mijn tijd aan het ontwerpen van een nieuwe collectie sieraden met als thema: "De natuur en het klimaat"  Hopend op een tijd met andere systemen!

Hanger 'When the earth bursts'

Deze hanger is gemaakt van Mokume-gane met 18kt. geelgoud, zilver, roodgoud met in het midden een ruwe diamant. De hanger kan op verschillende manieren gedragen worden, zie foto's.

Mokume-gane ring " Papillon"

Dames ring gemaakt van 4 kleurig Mokume-gane met 18kt.geelgoud, 14kt. rosegoud, zilver en palladiumwitgoud. Edelstenen: amethist en rozenkwarts.

Keltische oorbellen

Een keltische knoop stamt af van de Triquetra. Het symbool van drie in elkaar grijpende cirkels is al teruggevonden op 5000 jaar oude indiaanse religieuze beelden.

Triquetra hanger

Een keltische knoop stamt af van de Triquetra. Het symbool van drie in elkaar grijpende cirkels is al teruggevonden op 5000 jaar oude indiaanse religieuze beelden.

Keltische manchetknopen

Manchetknopen in de vorm van een keltische knoop. Gemaakt van Mokume-gane met zilver en shakudo.

Grafdecoratie "Lelie"

In opdracht van de klant heb ik een graf ornament/decoratie gemaakt in Koper, Messing en Tombak. Aan de achterkant van de bloem, in de bloemknop zit de as van de overledene. Deze koperen bloem komt boven op een steen/grafmonument.

Choker 14kt.goud met Mokume-gane

14 karaats gouden choker bestaande uit verschillende soorten schakels, in het midden een bloemzetting met mokume-gane en een peridoot.

Hanger "Green heart"

Deze hanger is gemaakt van Mokume-gane met materiaal: zilver en palladium met een donker groene tourmalijn. Hierbij horen ook een paar prachtige manchetknopen

Pagina's