Unieke Trouwringen

Unieke hoogwaardige trouwringen, handgemaakt van Mokume-gane. De prijzen op deze pagina zijn afhankelijk van welke metaalcombinaties, aantal lagen, goudprijs, ringmaat grootte, patroon, dikte, breedte en met of zonder edelstenen.
Lees meer over het ontstaan van deze ringen op unieke en bijzondere trouwringen met bijzondere patronen.

Trouwringen Mokume-gane

Mokume-gane Trouwringen gemaakt met een bijzondere edelmetaal combinatie van 18 kt. geelgoud, 950 Palladium, puur zilver en 14 kt.roodgoud. De ringen kosten 2200,00 per stuk.

Vierkleurig mokume-gane trouwringen

Unieke trouwringen gemaakt van vierkleurig edelmetaal. 18kt.geelgoud, zilver, 14ktrosegoud en 14kt. witgoud. De ringen zijn geetst waarbij het zilver zwart gepatineerd is.

Trouwringen "Isis en Osiris"

Trouwringen gemaakt van Mokume-gane 18kt.geelgoud, 14kt. roodgoud en zilver. Aan het oog van Isis hangt een diamant (met certificaat) van 0,43ct als traan van geluk. De damesring Isis (3984,- euro) weegt 12,6 gram, de herenring Osiris (2983,50 euro) weegt 11,7 gram.

Trouwringen met diamant

Trouwringen klaar op schrikkeldag 2020 gemaakt van Mokume-gane 14kt. roodgoud, 18kt. geelgoud en zilver.

De dames ring is in het bezit van een 0,42ct diamant gezet in een spiraalvormige zetkast.
 

Trouwringen "Vis"

Deze trouwringen behoren tot de collectie met als thema "Vissen"

Deze ringen zijn gemaakt van Mokume-gane met 22kt. geelgoud, 14kt. rosegoud, zilver en shakudo met 18kt. geelgouden binnenring.

Trouwringen dubbel getordeerd

Trouwringen gemaakt van Mokume-gane (18kt. geelgoud, 14kt. roodgoud en zilver), het patroon is dubbel getordeerd waardoor het lijnenpatroon zich meerdere keren herhaald.

Pagina's