2022

Trouwringen Mokume-gane

Mokume-gane Trouwringen gemaakt met een bijzondere edelmetaal combinatie van 18 kt. geelgoud, 950 Palladium, puur zilver en 14 kt.roodgoud. De ringen kosten 2200,00 per stuk.

Art-deco Zegelringen

Zegelringen Art-deco styl met Romeinse soldaten afgebeeld in Intaglio edelstenen (onyx, heliotroop en hematiet). De ringen zijn gemaakt van 14kt geelgoud, roodgoud en shakudo.

Oorbellen "Elvenar"

Oorbellen als elven oortjes, gemaakt van zilver, Mokume-gane. In het midden zit een carneool edelsteen. Een carneool  aardt en verankert in de huidige werkelijkheid. Hij kalmeert woede en verbant emotionele negativiteit. Carneool geeft moed en motiveert tot succes.

Mokume-gane ring

Mokume-gane ring gemaakt van Mokume-gane met puurgoud, zilver en palladium witgoud.

Art-nouveau collier

Dit collier is gemaakt van Mokume-gane met vierkleuren edelmetaal, 14kt palladium witgoud, 18kt. geelgoud, 14kt. roodgoud en zilver. In het midden zit een carneool edelsteen. Een carneool  aardt en verankert in de huidige werkelijkheid. Hij kalmeert woede en verbant emotionele negativiteit.

Spirituele zilveren hanger met Herkimer diamant

Een zilveren hanger met uitgezaagd Anonymous masker, de hanger is gevuld met hars waar eventueel de as van een dierbare in verwerkt kan worden. Boven in de hanger zitten 5 ruwe bergkristallen ook wel eens Herkimer diamanten genoemd.

Androgynous ring

Mokume-gane ring voor hem en haar, een androgyne ring gemaakt van vierkleurig Mokume-gane met een groene toermalijn steen.

Pagina's